Blog

AerSMASH in visverwerkingsbedrijven


Schone, frisse lucht en langer behoud en versheid van visproducten: de gunstige effecten van het AerSMASH-concept dringen steeds verder door in de visverwerkingssector. AerSMASH elimineert bacteriën, schimmels, geuren en andere schadelijke stoffen in de lucht.

27 June, 2018

Maak vlees langer houdbaar zonder sulfiet


Je ziet het steeds vaker in het nieuws, bedrijven die besluiten sulfiet toe te voegen aan vlees. Sulfiet kan er voor zorgen dat vlees niet bruin wordt en kan daardoor bederven maskeren. Het maakt niet uit of het vlees wel of niet bedorven is, het is per definitie verboden om sulfiet te gebruiken bij het produceren van vleeswaren. De NVWA controleert met regelmaat slagers en vleesproducenten in het land op het gebruik van deze stof.

22 May, 2018

Schone lucht in het ziekenhuis


Nergens is hygiëne zo belangrijk als in het ziekenhuis. Wanneer gewerkt wordt met kwetsbare mensen is het van groot belang om de risico’s voor deze doelgroep zo laag mogelijk te houden. In ziekenhuizen wordt door het personeel dan ook vaak gewerkt met een breed scala aan maatregelen om mogelijke besmettingen te voorkomen. Zo zie je vaak dat medisch personeel werkt met vervangbare handschoenen, mondkapjes en haarnetjes.

04 May, 2018

Uw hotel verdient de schoonste lucht


In een hotel draait het om dienstverlening op het allerhoogste niveau. Dit komt naar voren in de kwaliteit van de kamers, het eten, het personeel en de aankleding van het pand. Wanneer uw hotel al deze facetten op orde heeft wordt het steeds lastiger om te differentiëren van de concurrentie. Een van de middelen waarmee u de kwaliteit van uw dienstverlening naar het allerhoogste niveau kan brengen is door frisse, schone lucht te garanderen aan uw gasten.

17 April, 2018

Hoe voorkom ik Listeria in mijn voedselverwerkend bedrijf?


Een van de grote angsten voor voedselverwerkende bedrijven is een uitbraak van listeria. Listeria is een bacterie die voor de mens veel schadelijke gevolgen kan hebben. Ook kan een uitbraak van listeria uw bedrijfsimago flink beschadigen. Het is dus van groot belang om te voorkomen dat uw producten worden besmet met deze gevaarlijke bacterie.

13 February, 2018

Wat voor onderhoud heeft mijn luchtreiniger nodig?


Wanneer u gebruik maakt van een luchtreiniger wilt u natuurlijk dat deze optimaal functioneert. Het is daarom belangrijk om uw luchtreiniger goed en tijdig te onderhouden. Er zijn een aantal zaken die met regelmaat moeten worden gecontroleerd en/of vervangen.

06 February, 2018

Wat zijn de voordelen van luchtreiniging?


Een schone werkomgeving is steeds belangrijker aan het worden. In veel voedselverwerkende bedrijven wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmanagers om te controleren op de aanwezigheid van bacteriën, schimmels, virussen en andere micro-organismen.

23 January, 2018

Luchtreiniger met passend serviceabonnement


Luchtreiniging is van cruciaal belang in bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt. Schimmels, geuren en bacteriën, pollen, sporen, rook en andere schadelijke stoffen moeten zo snel mogelijk uit de lucht worden verwijderd. Een systeem vinden dat zowel meewerkt aan een gezonde werkomgeving voor het personeel als aan goede omstandigheden voor het voedsel kan een grote uitdaging zijn.

17 January, 2018

AerSmash - Pure Improvement


AerSMASH verbetert de luchtkwaliteit binnen werk- en productieomgevingen. AerSMASH behandelt, reinigt en controleert de lucht en elimineert o.a. schimmels, geuren, bacteriën, pollen en allergenen. Het grote voordeel van AerSMASH is dat de techniek eenvoudig is aan te sluiten naast bestaande systemen.

15 January, 2018