Blog

Hoe voorkom ik Listeria in mijn voedselverwerkend bedrijf?


Een van de grote angsten voor voedselverwerkende bedrijven is een uitbraak van listeria. Listeria is een bacterie die voor de mens veel schadelijke gevolgen kan hebben. Ook kan een uitbraak van listeria uw bedrijfsimago flink beschadigen. Het is dus van groot belang om te voorkomen dat uw producten worden besmet met deze gevaarlijke bacterie.

13 February, 2018

Wat voor onderhoud heeft mijn luchtreiniger nodig?


Wanneer u gebruik maakt van een luchtreiniger wilt u natuurlijk dat deze optimaal functioneert. Het is daarom belangrijk om uw luchtreiniger goed en tijdig te onderhouden. Er zijn een aantal zaken die met regelmaat moeten worden gecontroleerd en/of vervangen.

06 February, 2018

Wat zijn de voordelen van luchtreiniging?


Een schone werkomgeving is steeds belangrijker aan het worden. In veel voedselverwerkende bedrijven wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmanagers om te controleren op de aanwezigheid van bacteriën, schimmels, virussen en andere micro-organismen.

23 January, 2018

Luchtreiniger met passend serviceabonnement


Luchtreiniging is van cruciaal belang in bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt. Schimmels, geuren en bacteriën, pollen, sporen, rook en andere schadelijke stoffen moeten zo snel mogelijk uit de lucht worden verwijderd. Een systeem vinden dat zowel meewerkt aan een gezonde werkomgeving voor het personeel als aan goede omstandigheden voor het voedsel kan een grote uitdaging zijn.

17 January, 2018

AerSmash - Pure Improvement


AerSMASH verbetert de luchtkwaliteit binnen werk- en productieomgevingen. AerSMASH behandelt, reinigt en controleert de lucht en elimineert o.a. schimmels, geuren, bacteriën, pollen en allergenen. Het grote voordeel van AerSMASH is dat de techniek eenvoudig is aan te sluiten naast bestaande systemen.

15 January, 2018